Heliotrop_logo_2014_04_02 kopia

Här kommer en bra rubrik

Här driver vi vår veterinärpraktik parallellt med uppfödning av högklassiga tävlingshästar. Vi har länge satsat på prestationsavel. Från början tog Helena själv upp unghästarna till elitnivå på tävlingsbanorna. Numera är det hela familjen som är involverad i tränings och tävlingsverksamheten samtidigt som samarbete sker med ett par internationella ryttare.

Emelie Hugoson-Feldt

Thomas och Helenas äldsta dotter, Emelie är 18 år i år. Emelie tävlar framgångsrikt i juniorklasser såväl nationellt som internationellt. I år har Emelie bland annat tävlat på Gothenburg Horseshow där hon vann en av juniorklasserna på familjens uppfödning Trend Line H e Tornesch. Emelie började tävla internationellt redan 2012 då hon red children-EM i Österrike. Från och med i år tävlar Emelie förutom Bäckagårds uppfödningar även Tornesch som kommit hem efter en framgångsrik karriär på högsta internationella nivå med Malin Baryard Johnsson.

Helena Hugoson-Feldt

Helena har mycket lång tävlingserfarenhet och har tävlat i internationell hoppning sedan mitten av 80-talet. Här handlar det i princip uteslutande om hästar som utbildats från unghäststadiet till färdiga tävlingsindivider. Helena har tävlat på hästar som Heliotrop H, Furillo H, Elmshorn 887, Pasolini 967, Polanski, Pandora, Tornesch 1042, Spender S 1054, Sorba 928, Euroline H, Aerline H 949 och Everest 822 som alla varit långt fram i prislistorna i unghästchampionaten och många även i internationell hoppning. Under [era år har Helena valt bort mycket av tävlandet till förmån för barnen och veterinärstudierna. Men nu är Helena legitimerad veterinär och driver veterinärpraktik parallellt med avel och tävling.

Thomas Feldt

Uppvuxen med hästar. Har ridit sedan barndomen. Stallchefsutbildning på Flyinge. Tjänstgjorde vid Beridna Högvakten K1 i Stockholm. Därefter blev det 2 år i USA där han jobbade med både dressyrhästar och hopphästar. Är utbildad hovslagare och har jobbat på Helsingborgs Djursjukhus som sådan. Seminutbildad för vår verksamhet inom uppfödning och avel. Gift med Helena Hugoson-Feldt.

Anna Hugoson-Feldt

Thomas och Helenas yngsta dotter, 15 år i år, rider redan storhäst framgångsrikt. Anna har tävlat upp till och med 125cm’s klasser och kvalade 2014 in till Childrens_nalen i Falsterbo där hon hoppade felfritt med gårdens uppfödning Magic Line H.

Här kommer en bra rubrik

Heliotrop AB
Org.nr: 556860-8904
Ryavägen 545
255 92 Helsingborg
Tel: 0733220473
E-post: helena@heliotrop.se